NOVO LETO 2024

 

Statistika preteklega leta

 

KRSTI:

Krščenih je bilo 41 otrok (19 fantov in 22 deklic), od vseh krščenih jih je bilo 26 iz izvenzakonskih skupnosti in 4 iz samo civilnega zakona.

POROKE

Poročenih je bilo 12 parov.

POGREBI:

Umrlo je 60 ljudi, (29 moških in 31 žensk), najmlajši je bil moški, star 36 let in najstarejša je bila ženska, stara 99 let. Od vseh umrlih jih je bilo 32 neprevidenih oz. so se poslovili s tega sveta brez svetih zakramentov.

OBHAJILO:

Razdeljenih je bilo 21900 obhajil.

VERSKI TISK:

Družina -  14 izvodov

Ognjišče - 45 izvodov

Misijonska obzorja – 7 izvodov

Mohorjeve knjige - 15 kompletov

Prijatelj – 20 izvodov

 

V svojem imenu in v imenu g. kaplana Primoža se zahvaljujem vsem, ki čutite pripadnost naši župnijski skupnosti in jo materialno podpirate, vsem, ki z nama delite skrb za prijetno vzdušje in prijateljske vezi, vsem, ki z molitvijo in moralno podporo skrbite, da lahko midva s toliko večjim veseljem delava v Gospodovem vinogradu hajdinske župnije. Iskreno sva vam hvaležna za vsako pomoč, za vsako spodbudno besedo, hvaležna tudi za dobronamerno kritiko. Želiva si, da bi nam z Božjo pomočjo, tudi v letu, ki je pred nami, uspelo uresničiti čim več tistega, kar bo pripomoglo k rasti vere in medsebojnemu razumevanju. Pogumno stopimo na pot novega leta! Naj bo z nami Bog in Mati Marija!