ZAHVALA OB SKLEPU 

 

V teh dneh sem večkrat slišal vprašanje: Boste zdržali? Kljub vročini, ki nam je oteževala delo, se nismo dali! Vreme nam je šlo na roko praktično vsak dan. Stopi na pot je bilo geslo letošnjega oratorija , kjer so mladi ob liku Hobita rasli v pomembnih vrednotah. Da je šlo vse kot se >>Šika<<, gre v prvi vrsti zasluga za izpeljani oratorij tebi Primož, ki si bil glava in duša oratorija. Bog ti povrni!Nocoj boš že lahko mirno spal, še prej pa si vzemi čas in v miru pojej vsaj kak kanape, ker si v tem tednu precej shujšal. Sem mislil, da boš po oratoriju šel v manekenske vrste, ker nisi jedel zjutraj in ne opoldne, zvečer pa, če je bil čas.

 

Tvoja desna roka je vsekakor katehistinja Milena, ki pripravlja kateheze ter skrbi za jutranje varstvo otrok. Brez cele čete animatorjev si seveda ni mogoče predstavljati oratorija - hvala vam animatorji, ki ste imeli pomembno vlogo pri vseh dogajanjih na oratoriju. Aplavz!  Hvala voditeljem delavnic!  In tistim pridnim, ki ste ves čas bdele nad pijačo in  jedačo.  Bog   povrni!

Hvala vam otroci, ki ste bili vključeni v oratorij. Hvala vam   starši, ki ste nam zaupali svoje otroke. Tudi sebi lahko zaploskate! Brez sponzorjev in donatorjev si seveda tako velikega projekta ni mogoče niti zamisliti. Stroški   oratorija namreč znašajo

17.566,95 €. Od tega je bil prispevek staršev 3.750 €. Razliko v višini 13.816,95 € so pokrili     donatorji in sponzorji, Bog  jim stoterno povrni.

Hvala darovalcem za srečolov.

Kot nabavni referent nisem bil veliko navzoč na oratoriju, zato se opravičuj em, če sem koga izpustil. Ob tako velikem številu ljudi, ki imajo ali imate odpr·to srce in dlani, se lahko zgodi, da se koga nenamerno spregleda. Vsem skupaj še enkrat veliki Bog plačaj .

 

Hvala!

 

Župnik Marijan in kaplan Primož

FOTOGRAFIJE